TEAM

Hem/TEAM
TEAM 2018-06-25T10:28:08+00:00
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Välkommen till premiären av vårt nya TEAM koncept som är till för dig som vill träna med en Personlig Tränare men även i ett socialt sammanhang. Oavsett ditt val av träningsform så kan du räkna med att det är unikt och anpassat för att du som tränande skall kunna följa med oavsett bakgrund. Våra specialiserade tränare kan hjälpa dig hela vägen. I alla våra TEAM program så har du fri tillgång till våra Fysioterapeuter.

Du tränar i mindre grupper om 4-6 personer tillsammans med en Personlig Tränare. Alla blir pushade och sedda efter sina egna förutsättningar och mål. Grupperna är skräddarsydda med olika fokus. Läs mer om respektive TEAM program och anmäl ditt intresse via våra formulär.

Först till kvarn gäller…

TEAM ABS & LEGS

Detta passet fokuserar på muskelgrupperna mage, rumpa och lår.  Med hjälp av olika redskap tränar vi styrka och rörlighet för att uppnå bästa resultat. TEAM Abs & Legs passar både vana och ovana utövare.

Mer info & Reservation

TEAM HIIT

Högintensiv intervallträning eller HIIT handlar om att träna i tuffa intervaller med maximal ansträngning. Och vila emellan.  Ökad muskelmassa, bättre uthållighet och förbättrad kondition är resultatet. Och en riktigt skön känsla i kroppen!

Mer info & Reservation

TEAM STRONG & LEAN

För dig som vill bli både starkare och få bättre kondition. Vi arbetar med redskap som kroppsvikt, skivstänger, hantlar och kettlebells. Styrka står i fokus men även pulsen kommer att stiga. Förbered dig på en härlig endorfinkick.

Mer info & Reservation

TEAM PILATES CIRCUIT

Cirkelträning i Pilatesstudion som utmanar kroppen på oändligt många sätt. Övningar på maskinerna varvas med andra redskap så som BOSU och Mini Stability Ball. Du tränar såväl djupa som ytliga muskelsystem i en takt som passar dig. Programmet är allsidigt och stärker dig från topp till tå.

Mer info & Reservation

TEAM BARRE

Träningen är en blandning av Balett, Pilates och Yoga. Största delen utförs stående vid balettstången och klassen utmanar din balans, rörlighet och styrka. Din hållning och uthållighet stärks likt en dansares. Redskap som Flexband, viktbollar och Mini Stability Balls används för variation och extra utmaning.

Mer info & Reservation

TEAM FIGHT CLUB

Hård, intensiv träning med attityd. TEAM Fight Club innehåller kampsportsinspirerad fysträning samt delar av både MMA, thaiboxning och brottning.

Mer info & Reservation

TEAM YOGA

I yogan förenas styrka och stabilitet med dynamik och stillhet. Här finns plats för hela dig. Ditt mentala fokus lyssnar inåt – i centrum av klassen finns du och ditt andetag. Yogan är en klass som ger ringar på vattnet, även efter att timmen tagit slut.

Mer info & Reservation

TEAM PILATES BASIC

Pilates bygger styrka inifrån och ut. Du stärker kroppens rörlighet och koordination. Kursen innefattar träning på matta med den egna kroppen som främsta redskap. Du uppnår en god hållning, som är gynnsamt på flera plan för kroppen. Inga förkunskaper krävs.

Mer info & Reservation

TEAM STRONG MAMA

För dig som är mamma och i behov av att återfå kroppens grundstyrka efter en graviditet och förlossning. Träningen inkluderar aktivering av djup bäckenmuskulatur till att stärka upp större muskelgrupper. Passar dig som har fått barn nyligen så väl som dig som har äldre barn. Träningen är utan barn.

Mer info & Reservation

TEAM PILATES MATWORK

Kursen bygger vidare på Pilates Basic. Variationer på grundövningarna utförs med småredskap såsom Flexband, Mini Stability Ball och Fitness Circle. En klass som utmanar och stärker såväl core som koordination.

Mer info & Reservation

TEAM TOUGHEST

Denna grupp passar dig som verkligen vill ge ditt yttersta på varje träningspass och gå utanför både din fysiska och mentala bekvämlighetszon. Tuffa fyspass blandas med tyngre styrkepass. Belastningen och intensiteten över successivt.  Du jobbar efter egen förmåga tillsammans med din Personliga Tränare för att nå ditt eget personliga mål.

Mer info & Reservation

TEAM YOGA RECOVERY

En fysiskt stillsam klass. Du guidas genom olika positioner som du stannar i under flera minuters tid. Stillheten tillåter sinnet att röra sig i det drömlika stadiet mellan sömn och vakenhet. Det kan jämföras med en dvala, där hjärnvågorna saktar ner, medan kroppen får en återhämtning på djupet. Under återhämtningen fyller kroppen på sina energidepåer. Kropp och sinne får landa i en stärkande vila.

Mer info & Reservation

TEAM PILATES PREGNANCY

Pilates är den perfekta träningsformen under graviditeten. Vi fokuserar på andning, bäckenets placering och de stabiliserande hållningsmuskulaturen som ligger närmast skelettet. Allt för att du ska känna dig smidigare, och starkare hela vägen fram till förlossningen. Med professionell vägledning kan du träna med oss under hela din graviditet.

Mer info & Reservation

TEAM OUTDOOR

Utomhusträning har många positiva effekter på kroppen och variationen är oändlig. Med din PT kommer du få testa på olika sorters träning som stärker både din kondition och styrka och samtidigt får du frisk luft, solljus och ökad energi. Och utomhus gäller oavsett väder.

Mer info & Reservation

TEAM RUNNING

Vill du bättra på ditt löpsteg? Springa lite snabbare på Varvet nästa år? Eller bara komma igång med din löpträning. Med en personlig tränare som coach kommer du få analys av din löpsteg, testa olika träningsmodeller, utveckla din egen löpteknik och individanpassade träningsupplägg.  Träningen kommer vara framförallt utomhus.

Mer info & Reservation

TEAM FASCIA AND MOBILITY

Denna grupp är för dig som vill bli smidigare och få bättre balans genom att aktivera bindväven som omsluter våra muskler- fascian. Stretch- och rörlighetsövningar är ett bra komplement till styrke- och uthållighetsträning.  Målinriktad fasciaträning förebygger skador, minskar spänningar i musklerna och bidrar till ökad prestationsförmåga.

Mer info & Reservation
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.