Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Åsa Lindau
Åsa LindauPersonlig Tränare & Yogalärare
Utbildningar & kvalifikationer
 • Poweryoga
 • Ashtangayogalärae
 • Globalyogalärare
 • Globalyoga Power (PT)
 • Globalyoga Yin
 • Ishta Yin Teacher Training modul 1 & 2
 • Virya Rehabyogalärarutbildning
 • Mindfulnessutbildning
Ytterligare kvalifikationer och uppdrag inom hälsobranschen
 • Drivit egen yogastudio
 • Coaching utbildning – The academy
 • Vinyasa yoga samt Yinyoga klasser på SATS
 • Yogaresa till Österlen
Biografi

Åsa är gift och mamma till två barn och bor i Hovås. Hon har alltid gillat att träna och har varit aktiv bl a inom gymnastik, fotboll, handboll, beach volleyboll, golf och skidor. Yogan hittade till Åsa på 90 talet då den visade sig bli en ren mediscinsk hjälp mot reumatism och en fantastisk träningsform som hon aldrig tröttnar på. Åsa praktiserar yoga och mediterar regelbundet och ser till att ständigt inspireras och vidareutvecklas av fantastiska lärare.

Åsa debuterade sin jobbkariär i familjeföretag som med sin verksamhet inom mediscinteknik köpte Kodakhuset för en så där 20 år sedan. När företaget såldes utbildade Åsa sig till Yogalärare och startade sin egen yogastudio som hon drev några år. Under småbarnsåren arbetade hon sedan vidare som ekonomi och hyresgästansvarig i Origohuset. Yoga passionen smög sig allt starkare och det blev mer och mer yogaundervisning hemmifrån men också via SATS.

För Åsa är det viktigt att möta individen på deras nivå. Hon brinner för att dela med sig av sin kunskap då Yogan har hjälpt henne genom flera svårare perioder i livet som när hon för 12 år sedan drabbades av utmattningssyndrom eller som för två år sedan då hon fick beskedet bröstcancer detta samtidigt som hon gick en utbildning till Rehabyogalärare för bl a cancerdrabbade. När hon tagit sig igenom sin sjukdom och kände sig återhämtad mycket med hjälp av yogan så bara växte viljan att hjälpa andra.  I december 2015 började Åsa på People‘s Training som Persolig Yoga lärare samt med mindre prehabyogagrupper

VAD ÄR (P)REHAB OCH VARFÖR

P står för PRE dvs innan skador, mer stelhet som leder till smärta eller utmattning drabbar dig.

R örlighetsträning för axlar, nacke, rygg, höfter hand- och fotleder som i sin tur ger större rörelseomfång i ex. Golf eller annan träning.

E nkelheten och hjälpmedel gör att alla kan och får anpassningar vid ev. skador eller sjukdomsyndrom.

H uvudet tränas genom närvaroträning och sinnet kan få lugn.

A ha upplevelse om den egna kroppen, nya lärdomar och tekniker som kan användas för säkrare och mer medveten träning.

B ygger upp stora som små muskler, framför allt de inre stabiliserande musklerna som ger en förbättrad hållning och nervsystemet stärks.

Åsa håller även på att ta fram det nya konceptet Yoga for You som kommer finnas på Peoples Training inför hösten 2017. Det kommer bli en härlig blandning av Yinyoga, Restorative och mindfulness för den stelare och lite stressade personen men inte minst för den som behöver återhämtning från utmattning eller mellan tuffare träningspass.

Personligt Citat:

”jag brinner för att dela med mig av mina yogakunskaper så individanpassat som möjligt. Gillar träning som är inlyssnande, intelligent, medveten men också lekfull och utvecklande. Andetaget är ankaret- Länge leve kroppen!”

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.