Jennifer Jernås
Jennifer JernåsPersonlig Tränare & Idrottsmassör
Utbildningar & kvalifikationer
  • Licensierad Personlig tränare – The academy
  • Löpcoach – The academy
  • Certifierad Massör – svenska branschrådet
Ytterligare kvalifikationer och uppdrag inom hälsobranschen
Biografi

Jennifer är en glad tjej med en positiv inställning till livet och ett brinnande intresse för kroppen, träning och människor.

Jennifer har alltid varit en aktiv tjej med en bakgrund inom handboll. När handbollen lades åt sidan tog styrketräningen snabbt över. Intresset för kroppen tog sin fart och under sin gymnasietid läste hon en friskvårdslinje där hon utbildade sig till massör. Hon har sedan dess arbetat som massör på ställen som Stenungsbaden till gruvor högt upp i Norrland.

Intresset för hälsa och träning har alltid legat henne varmast om hjärtat och 2014 utbildade hon sig till personlig tränare.

Som personlig tränare vill Jennifer hjälpa dig att hitta en balanserad, aktiv och hälsosam livstil. Hon är duktig på att utveckla en stark grundfysik och sätter alltid teknik och kvalité i första hand. På ett rolig sätt och med en kombination av träning och massage, hjälper hon dig mot just dina mål.

Bredvid sitt jobb på Peoples Training är Jennifer en tävlande atlet inom Bikini fitness. Med erfarenhet av både viktnedgång och viktuppgång har hon en förståelse för hur kroppen och huvudet samarbetar, vilket gör det lättare att tillsammans uppnå resultat, oavsett mål.

Personligt citat:

“take care of your body, it’s the only place you have to live”