Samuel Hognert
Samuel HognertPersonlig Tränare & Löpcoach
Utbildningar & kvalifikationer
  • Personlig tränare – The academy
  • Träningsinstruktör – The academy
  • Löpcoach
Ytterligare kvalifikationer och uppdrag inom hälsobranschen
  • F.d. fotbollspelare, div. 1
Biografi

Samuel sätter stort värde i det närvarande och personliga mötet med andra människor. Med lång erfarenhet som skådespelare är han tränad i att kontrollera sin kropp och sina handlingar, samtidigt som han lyssnar på andra. Han har också ett extra fokus på att stärka kundens egna kroppskännedom – både för en bättre självkänsla och bevarandet av en frisk kropp.

Samuel har tränat hela sitt liv, har bl.a. spelat fotboll på hög nivå. Numera tränar han styrka och är framför allt en dedikerad löpare! Efter en överbelastningsskada är han med hjälp av nyvunnen teknik och styrka äntligen tillbaka i löpspåret, starkare och snabbare än nånsin! Han har också god inblick i hur ett vältränat hjärta och ett effektivt syreupptag påverkar vår fysiska och mentala hälsa.

Att träna med Samuel kan betyda allt från traditionell och funktionell styrketräning till specifik löpstyrka, teknikträning eller ett pass i löpspåret.

Vid sidan av sitt arbete som personlig tränare och löpcoach håller Samuel workshops i kreativt skrivande, spelar teaterföreställningar för högstadieklasser och springer i Änggårdsbergen när han inte är tillsammans med sin sambo och sina tre flickor i Majorna.

 

Personligt Citat:

Ett starkt och uthålligt hjärta – för en stark och uthållig hjärna!