Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Välkommen till premiären av vårt nya TEAM koncept som är till för dig som vill träna med en Personlig Tränare men även i ett socialt sammanhang. Oavsett ditt val av träningsform så kan du räkna med att det är unikt och anpassat för att du som tränande skall kunna följa med oavsett bakgrund. Våra specialiserade tränare kan hjälpa dig hela vägen. I alla våra TEAM program så har du fri tillgång till våra Fysioterapeuter.

Du tränar i mindre grupper om 4-6 personer tillsammans med en Personlig Tränare. Alla blir pushade och sedda efter sina egna förutsättningar och mål. Grupperna är skräddarsydda med olika fokus. Läs mer om respektive TEAM program och anmäl ditt intresse via våra formulär.

Först till kvarn gäller…

TEAM PILATES CIRCUIT

Cirkelträning i Pilatesstudion som utmanar kroppen på oändligt många sätt. Övningar på maskinerna varvas med andra redskap så som BOSU och Mini Stability Ball. Du tränar såväl djupa som ytliga muskelsystem i en takt som passar dig. Programmet är allsidigt och stärker dig från topp till tå.

Mer info & Reservation

TEAM TOUGHEST

Denna grupp passar dig som verkligen vill ge ditt yttersta på varje träningspass och gå utanför både din fysiska och mentala bekvämlighetszon. Tuffa fyspass blandas med tyngre styrkepass. Belastningen och intensiteten över successivt.  Du jobbar efter egen förmåga tillsammans med din Personliga Tränare för att nå ditt eget personliga mål.

Mer info & Reservation
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.