Boka Fysioterapi

Fysioterapi

Stel nacke, ömmande leder, sömnsvårigheter eller knä som smärtar. Fysioterapi handlar om att både behandla samt förebygga sjukdomar och skador relaterade till fysisk och psykisk (rörlighet och) hälsa. En fysioterapeut, tidigare kallat sjukgymnast, ställer både diagnoser samt rehabiliterar där utgångsläget handlar om att få patienten att kunna använda sin kropp på ett optimalt sätt. Professionen är helt evidensbaserad, dvs vetenskapligt bevisad.
På Peoples Training ser vi på fysioterapi som en naturlig del av vårt utbud(friskvården) där våra fysioterapeuter arbetar i nära samverkan med våra personliga tränare, massörer samt osteopater. Hela vår filosofi grundar sig på en holistisk syn (helhet och sammanhang) på hälsa och välbefinnande där vi tror på vikten av en sammanlänkad kedja. Idag vet vi att regelbunden träning minskar risken för rad sjukdomar. Vi vet också via forskningen att träning bidrar till att lindra psykisk ohälsa. Vår verksamhet sträcker sig därför genom flera discipliner där fysioterapin är en.

Så här går det till

Vid ett första möte går vi igenom eventuella besvär samt vad du som patient önskar ( avser ) uppnå med fysioterapin. Vi undersöker din nuvarande rörlighet, styrka samt motorik och tar därefter fram ett skräddarsytt program anpassat helt på individnivå. Vår drivkraft är att få dig som patient att komma till rätta med skador som hindrar dig från att prestera eller att få bukt med besvär från smärtor eller stress (eller smärtproblematik) som hindrar dig från att må bra i vardagen. Under själva behandlingsperioden har vi nära avstämningar där vi löpande ser över utvecklingen och ofta stegrar insatta åtgärder.
Fysioterapin kan användas i både proaktivt syfte för att hålla sig frisk och skadefri eller som rehabiliteringsform på redan uppkomna besvär.
Vi har ett nära samarbete med flera försäkringsbolag och det behövs ingen remiss för att ansöka om fysioterapi hos oss. Välkommen med din förfrågan!

VÅRA FYSIOTERAPEUTER

Linnea Håklind
Linnea Håklindleg. Fysioterapeut
Hanna Lagerkvist
Hanna Lagerkvistleg. Sjukgymnast, Massör & Personlig Tränare
Emma Bergman
Emma Bergmanleg. Fysioterapeut, Massör & Personlig Tränare

VÅRA TJÄNSTER