Enkel, trygg och individanpassad träning – Träna hela din kropp på 33 minuter – Passa på att testa fritt PT33 NU!

Vi nådde i somras vårt medlemstak på 200 medlemmar. I slutet på oktober flyttar vi in i nya lokaler och utvecklar samtidigt vårt PT33-koncept. Detta innebär att vi nu har 100 platser till förfogande så passa på att testa redan nu medans det finns plats.

I PT33 tränar du alltid med en personlig tränare närvarande och med begränsat antal personer i gymmet. Passa på att testa PT33, en träningsform som fungerar perfekt särskilt i dessa utmanande tider.

Vi är en exklusiv klubb med ett begränsat antal medlemmar där vi ständigt håller våra lokaler rena och vår personal säkerställer samtidigt att våra besökare är friska när de tränar hos oss, allt för din trygghet.

Boka tid för installation och fri testperiod här

Om PT33

PT33 är en ny, smart träningsmetod med intelligenta maskiner som vet vem du är direkt när du loggar in. Din träning blir både effektiv, enkel och säker att utföra. Ett träningspass tar bara 33 minuter och är fullt ut anpassat efter dina förutsättningar och mål.

Du väljer själv om du vill fokusera på din allmänna hälsa, bli starkare, öka ämnesomsättningen, eller träna upp kroppen efter en skada. Maskinerna aktiveras med hjälp av ett personligt armband som varje medlem får efter installationen och detta anpassar varje träningspass utefter de inställningar och resultat som förts in i din profil.

Du kan också komplettera PT33-passen med konditions-, rörlighets- och balansträning, vill du ha inspiration för detta tar du hjälp av en av våra duktiga tränare!

Hos oss i PT33 finns det alltid en tränare på plats som guidar, tipsar och stöttar dig i din träning. Fysioterapi ingår också i medlemskapet om du skulle ha någon utmaning eller skadebekymmer.

Boka en tid för en kopp kaffe, installation & provträning här nedan, har du övriga frågor så kan du också fylla i formuläret längre ner på sidan.

Varmt välkommen!

Boka tid för installation och fri provträning här
Nyfiken på den nya utrustningen? Se mer här…
  • Intresseanmälan till Club PT33

    Anmäl dig här nedan om du vill prova på PT33 fritt. Just nu så kan väntetiden vara lite längre på grund av ett stort intresse samtidigt som vi vill behålla en säker miljö med tanke på COVID-19