Enkel, trygg och individanpassad träning

I PT33 tränar du alltid med en personlig hälsocoach närvarande och med begränsat antal personer i gymmet! Passa på att testa PT33, en träningsform som fungerar perfekt särskilt i dessa utmanande tider!

Vi är en exklusiv klubb med ett begränsat antal medlemmar där vi ständigt håller våra lokaler rena och vår personal säkerställer samtidigt att våra besökare är friska när de tränar hos oss, allt för din trygghet!

PT33 är en ny, smart träningsmetod med intelligenta maskiner som vet vem du är direkt när du loggar in. Din träning blir både effektiv, enkel och säker att utföra. Ett träningspass tar bara 33 minuter och är fullt ut anpassat efter dina förutsättningar och mål.

Så här fungerar det

Vid ditt första träningstillfälle träffar du en hälsocoach och tillsammans gör ni en installation helt efter dina kropp, dina mål och dina förutsättningar. Ett enkelt styrketest görs i varje maskin för att träningen ska kunna anpassas optimalt efter ditt aktuella utgångsläge. Du väljer själv om du vill fokusera på din allmänna hälsa, bli starkare, öka ämnesomsättningen, eller träna upp kroppen efter en skada. Maskinerna aktiveras med hjälp av ett personlig armband som varje medlem får efter installationen och detta anpassar varje träningspass utefter de inställningar och resultat som förts in i din profil. Med appen eGym Fitness kan du följa din utveckling vecka för vecka och även tävla mot dig själv i att nå nya mål.

Intill maskinerna finns det en yta för balans- och mobilitetsträning som vi kallar Open Space. Här kan du komplettera PT33-passen med rörlighet-, balans- och koordinationsträning.

Alltid med en närvarande Hälsocoach

Hos oss på People’s Training finns det alltid en hälsocoach på plats som guidar, tipsar och stöttar dig i din träning. Var sjätte vecka gör vi en avstämning med dig där vi går igenom din träning och hälsostatus och nya tester genomförs.

Utöver PT33 erbjuder vi även traditionell fysioterapi, pilates, PT, massage – och självklart goda espresso!

Vi expanderar genom större lokaler och kommer initialt att släppa 100 nya medlemskap. Flytten sker i slutet av oktober men du kan testa oss fritt redan nu! Anmäl ditt intresse här nedan!

  • Intresseanmälan till Club PT33

    Anmäl dig här nedan om du vill prova på PT33 fritt. Just nu så kan väntetiden vara lite längre på grund av ett stort intresse samtidigt som vi vill behålla en säker miljö med tanke på COVID-19